Enthousiast? Deel het onderaan de pagina met andere Happy Schminkers! (uw e-mailadres wordt nooit getoond)

Karen: Open Dag Toon Hermansschool

Bedankt voor jullie inzet tijdens de open ochtend op school! Veel kinderen helemaal happy! Zag er weer mooi uit allemaal!


30/03/13
Femmie en Mirjam: Basiscursus Schminken

Hallo Marijke en Sandra,

Bedankt voor de leuke en vooral leerzame basiscursus schminken! Vriendjes en vriendinnetjes komen nu graag spelen en willen dan vooral geschminkt worden. Dan kunnen wij goed oefenen! Ook hopen we dat ik, Femmie, door deze cursus de kinderen in de kinderrestaurants in Peru ook een dag vol liefde en plezier kan geven o.a. door hen te schminken. Bedankt!!!


17/04/13
Wendy: Kinderfeestje

Hoi Sandra,

Ik wil je nogmaals bedanken voor het mooie schminken op de verjaardag van onze dochter. Wat zagen de kinderen er prachtig uit. Helemaal top!! Het was een onvergetelijk prinsessenfeestje. Onze dochter heeft het er nu nog over. Leuk dat jullie nu ook gaan schminken op het kinderfeestje van een vriendinnetje van onze dochter. We weten je weer te vinden hoor...!!!


25/10/12
Manella: Dekamarkt Lunteren

Wat doe je het leuk Marijke! Vanna vondt het geweldig. Ze wilde het niet weg wassen. We kregen veel leuke reactie's van mensen op straat. Groetjes Manella


22/10/12
Bea: feest bij Albert Heijn

Hoi meiden Nogmaals bedankt voor jullie aanwezigheid. Jullie zijn een echt team. Mooi en snel, dus blije kindjes en blije ouders.:) Ik zal jullie zeker aanbevelen


08/01/12
Jolanda Brieffies: Ede-Veldhuizen Cultinair op Koninginnedag
Hoi Marijke en Sandra, ik wil jullie ontzettend bedanken voor jullie enorme inzet tijdens Ede-Veldhuizen Cultinair! Wat hebben jullie hard gewerkt en een enorme bijdrage geleverd aan het succes van Ede Veldhuizen Cultinair! Hartelijke groet, Jolanda

06/05/12
obs 't palet: schmink

hoi, mede door jullie fantastische schmink zijn we eerste geworden. super gedaan !! wie weet tot volgend jaar.


22/11/11
Dico: draak

Hoi Sandra,

 

Nogmaals dank voor de mooie groene draak die ik was toen jij mij hebt geschminkt! Mama was onder de indruk. Wat fijn was, dat de schmink er later ook heel goed af te halen was.

groetjes, Dico


25/10/11
Jan: KISS

Hoi,

Gisteren een thema feest gehad. Wij deden kiss. De dames hebben ons geschminkt en deden dat super goed. We kregen veel complimenten die avond. Helemaal goed dames! alle lof!

 

gr. Jan en Marian


09/10/11
sophia: mooi

Mooie site! Ik heb het idee voor een kinderfeestje dit weekend aan iemand in Scherpenzeel doorgegeven!

groetjes en veel succes!


23/10/11
 
Powered by Phoca Guestbook

Deel ook jouw enthousiasme! (klik)

Captcha Afbeelding